شرح وظایف اداره فرآورده های طبیعی، سنتی و مکمل
| 1) برنامه ریزی و تدوین برنامه های عملیاتی، ارزیابی شاخص های کنترلی و گزارش پیشرفت وتحقیق اهداف |
| 2) بازرسی،نظارت وپایش شرایط خوب ساخت درواحدهای تولیدی تحت پوشش قبل ازتولید و پس از راه اندازی کارخانه جهت صدورگواهی GMP |
| 3) رسیدگی به شکایات و نقص کیفی فرآورده های طبیعی،سنتی و مکمل در صورت لزوم پیگیری ریکال فرآورده ها |
| 4) برنامه ریزی به منظور تهیه و تامین فرآورده های متابولیک و شیرخشک های رژیمی |
| 5) نظارت بر توزیع و عرضه فرآورده های متابولیک و شیرخشک های رژیمی |
| 6) بررسی اولیه محل های معرفی شده جهت تاسیس واحدهای تولیدی تحت پوشش یا نگهداری فرآورده های طبیعی،سنتی ومکمل |
| 7) انجام مکاتبات مرتبط با واحد های تحت پوشش و پاسخگویی به مکاتبات دارو |
| 8) برگزاری جلسات و شرکت در جلسات مرتبط با فعالیت های اداره |
| 9) آموزش عمومی و تخصصی در خصوص گیاهان دارویی،داروهای گیاهی و فرآورده های سنتی |
| 10) نظارت برامحای اقلام ضایعاتی فرآورده های تحت پوشش |
| 11) انجام PMQC و ارسال نمونه ها به آزمایشگاه های معرفی شده |
| 12) شرکت در جلسات آموزشی به منظور ارتقا سطح دانش و مهارت کارشناسان |
| 13) نظارت بر عملکرد عطاری های حوزه تحت پوشش |
| 14) نظارت بر عملکرد باشگاه های بدنسازی حوزه تحت پوشش |
| 15)نظارت بر عملکرد شرکت های پخش فرآورده های طبیعی، سنتی، مکمل،شیر خشک های رژیمی و غذای ویژه تحت پوشش |
| 16) نظارت بر عملکرد داروخانه های تحت پوشش |
| 17) نظارت بر عملکرد کارخانه های تولیدی فرآورده های طبیعی، سنتی، مکمل،شیر خشک های رژیمی و غذای ویژه تحت پوشش |